Pizzasnegle med mozzarella, kartoffel og seranoskinke

Pizzasnegle med mozzarella,kartoffel og seranoskinke

Pizzasnegle kan kombineres med rigtig mange forskellige typer fyld.

Pizzasnegle med mozzarella, kartoffel og seranoskinke er inspireret af en tråd på et babyforum, hvor der blev udvekslet idéer til pizzafyld.

Disse pizzasnegle har en lækker mild smag og kan nydes både lune og kolde.




Dette skal du bruge for at lave Pizzasnegle med mozzarella, kartoffel og seranoskinke: (ca. 16 stk.)

Grunddej til pizzasnegle 3

Pizzasovs
3-4 kartofler i tynde skiver
8-10 skiver seranoskinke
2 friske mozzerallaoste
Salt og peber

Sådan laver du Pizzasnegle med mozzarella, kartoffel og seranoskinke:

  1. Dejen rulles ud til en aflang firkant.
  2. Fordel et tyndt lag pizzasovs over hele firkanten.
  3. Pizzasnegle med mozzarella,kartoffel og seranoskinke

  4. Fordel de tynde skiver kartofler og derefter seranoskinken ovenpå.
  5. Pizzasnegle med mozzarella,kartoffel og seranoskinke
    Pizzasnegle med mozzarella,kartoffel og seranoskinke

  6. Mozzarellaosten brækkes i små stykker som fordeles på toppen.
  7. Pizzasnegle med mozzarella,kartoffel og seranoskinke

  8. Krydderes med salt og peber.
  9. Firkanten rulles stramt sammen til en lang pølse.
  10. Skæres i passende stykker (ca. 16 stk.)
  11. Stykkerne ligges på en bagepapirbelagt bageplade.
  12. Pizzasnegle med mozzarella,kartoffel og seranoskinke

  13. Dæk pladen med et klæde og lad det hæve et lunt sted i 15 minutter.
  14. Pizzasneglene bages i 15-18 minutter ved 225 grader.

TIP! Du kan også prøve at krydre dem med rosmarin eller timian. Det giver rigtig en lækker smag.

Skriv en kommentar

*