Pizzasnegle med mozzarella, kartoffel og seranoskinke
Pizzasnegle kan kombineres med rigtig mange forskellige typer fyld.Pizzasnegle med mozzarella, kartoffel og seranoskinke er inspireret af en tråd på et babyforum, hvor der blev udvekslet idéer til pizzafyld. Disse pizzasnegle har en lækker mild smag og kan nydes både lune og kolde.
Dette skal du bruge for at lave Pizzasnegle med mozzarella, kartoffel og seranoskinke: (ca. 16 stk.)
Pizzasovs
3-4 kartofler i tynde skiver
8-10 skiver seranoskinke
2 friske mozzerallaoste
Salt og peber
Sådan laver du Pizzasnegle med mozzarella, kartoffel og seranoskinke:
- Dejen rulles ud til en aflang firkant.
- Fordel et tyndt lag pizzasovs over hele firkanten.
- Fordel de tynde skiver kartofler og derefter seranoskinken ovenpå.
- Mozzarellaosten brækkes i små stykker som fordeles på toppen.
- Krydderes med salt og peber.
- Firkanten rulles stramt sammen til en lang pølse.
- Skæres i passende stykker (ca. 16 stk.)
- Stykkerne ligges på en bagepapirbelagt bageplade.
- Dæk pladen med et klæde og lad det hæve et lunt sted i 15 minutter.
- Pizzasneglene bages i 15-18 minutter ved 225 grader.
TIP! Du kan også prøve at krydre dem med rosmarin eller timian. Det giver rigtig en lækker smag.