Pizzasnegle med grahamsmel
Pizzasnegle er rigtig lækre i madpakken, men tit er de kun lavet af hvedemel, som ikke holder en mæt særlige lang tid. Jeg har derfor valgt at erstatte lidt af hvedemelet med grahamsmel, som fylder mere i maven.
Dette skal du bruge til at lave Pizzasnegle med grahamsmel:
Dej:
(ca. 12 stk)
25 gram gær
2,5 dl mælk
½ tsk. salt
1½ spsk. olie eller margarine
1 æg
300 gram mel
200 gram grahamsmel
Fyld:
200 gram Philadelphia Naturel flødeost
150 gram skinkestrimler
1 bundt purløg
Peber, gerne friskkværnet
Sådan laver du Pizzasnegle med grahamsmel:
- Lun mælken i en gryde til den er hånd lun.
- Mælken hældes i en skål og gærden opløses heri.
- Tilsæt salt, olie/margarine, og æg.
- Tilsidst blandes melet i og det hele samles til en god dej.
- Dejen skal hæve et lunt sted i ½ time.
- Dejen rulles ud i en aflang firkant.
- Smør dejen med flødeosten og fordel skinkestrimlerne ovenpå.
- Purløget skylles og klippes ovenpå skinkestrimlerne.
- Kværn peber over.
- Det hele rulles stramt og skæres i passende stykker.
- Stykkerne ligges på en bageplade beklædt med bagepapir. Giv dem gerne et lille tryk.
- Pladen overdækkes med et klæde og stilles lunt i 15 minutter.
- Pizzasneglene bages i 15-18 minutter ved 225 grader
TIP! Ikke alle kan lide purløg, så det er en god idé at lave halvdelen af dejen uden purløg.